serakki serakki serakki

  Etusivu
Järjestäjät
Kilpailukutsu
Tehtäväluettelo
Ennakko-ohje
Materiaali
Serakki - UKK
Osallistujat
Serakki - tilastot
Kuvagalleria
Tehtäväkäskyt
Oikeat vastaukset
Palaute

Tulokset

 

© 2004-2005
Ilpoisten Vuorenkävijät
www.ivk.fi

yxyxkax
 
Serakki - Usein kysytyt kysymykset

Varmistaaksemme tasapuolisen tiedonkulun julkaisemme tällä sivulla JTMK:lle sähköpostitse esitettyjä kysymyksiä vastauksineen.

10.02.2005   K: Haittaako jos emme saa lippukunnanjohtajan allekirjoitusta ilmoittautumislomakkeeseen? Olemme kyllä jo kilpailun ulkopuolella kun meitä on niin monta, yhteensä 3+8.

V: Lippukunnanjohtajan allekirjoituksen tarkoituksena on varmistaa se, että kilpailuretkikunta on V-SP:n kilpailusääntöjen mukainen. Ulkopuolisilta retkikunnilta allekirjoitusta ei vaadita.
Sen sijaan jäsenkortit tulee olla myös kaikkien ulkopuolisten retkikuntien jäsenillä.

09.02.2005   K: Yhdeltä kisavartiooni kuuluvalta puuttuu jäsenkortti, koska hän on maksanut jäsenmaksunsa aivan hiljattain. Pääseehän hän silti kisaamaan?

V: Jäsenkortin puuttuessa kilpailijan pitää esittää muu todiste maksetusta jäsenmaksusta.

Todisteeksi käy esim. SP:n jäsenrekisteriohjelma Polusta otettu sellainen kopio lippukunnan jäsenlistauksesta, jossa on mukana jäsenmaksusarakkeet (olettaen, että tieto maksusta on ehtinyt päivittyä sinne). Kyseisen otteen saat lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajalta olettaen, että lippukuntasi käyttää Polku-ohjelmaa.

Todisteeksi käy myös esim. pankin maksukuitti tapahtuneesta maksusta tai kopio tiliotteesta, josta maksu käy ilmi.

08.02.2005   K: Meiltä ei välttämättä pääse kaikki. Riittääkö vahvuus vj+3 vartiolaista?

V: Myös vajaalukuiset retkikunnat ovat tervetulleita mukaan kisaan!

V-SP:n kisasääntöjen mukaan kokoonpano pitää kuitenkin olla tasan 1+4 eli vajaat retkikunnat kilpailevat kilpailun ulkopuolella eivätkä ne voi kilpailla piirinmestaruudesta.

07.02.2005   K: Onkohan kaikilla liikkeellelähtö samaan aikaan, vai porrastetusti ryhmänumeron tms. mukaan, ja onko poistuminen kaikilla 18:00 vai mahdollisesti aikaisemmin suorituksen kestosta riippuen (ne noutojärjestelyt...)?

V: Lähtö tapahtuu yhteislähtönä samanaikaisesti molempien sarjojen osalta.

Kilpailun yleisaikataulun mukaan nopeimpien retkikuntien on arvioitu olevan maalissa klo 13.20 ja viimeisten klo 17.30. Suuresta kilpailijamäärästä johtuen (65 retkikuntaa) voisi arvioida, että keskivertoretkikunnan maaliintuloaika saattaa olla lähempänä tuota 17.30:ää kuin 13:20:a. Maaliintulon ja viimeisen tehtävän jälkeen ei ole järjestäjien puolesta mitään pakollista ohjelmaa, vaan retkikunnat ovat vapaita poistumaan perusleiristä sitä mukaa kun itse haluavat. Kisan hintaan kuuluvaa ruokailua toki suosittelemme kaikille kisan jälkeen.

Tämän tarkempaa arviota emme valitettavasti pysty aikataulusta etukäteen antamaan.

02.02.2005   K: Haluaisin tietää missä itse kilpailun lähtöpaikka on??? kilpailukeskus on koivulassa, mutta käydäänkö itse kilpailu jossain muualla esim. nousiaisissa???

V: Kilpailu käydään Turussa. Tämä on mainittu mm. kilpailukutsussa.

Kilpailukeskus (perusleiri) ei suinkaan sijaitse Koivulassa vaan Ilpoisissa kuten ennakko-ohjeen kohdasta 5 käy ilmi. Sen sijaan kilpailun kokoontumispaikka, joka on eri asia kuin kilpailukeskus, sijaitsee Koivulan seurakuntatalolla, kuten ennakko-ohjeen kohdassa 3 on mainittu.

27.12.2004   K: Kysyisin sellasta asiaa, että kuljetaanko serakki 2005 talvimestaruuskilpailuissa kävellen vai hiihtäen?

V: Kyllä sukset kannattaa kaivaa esille. Serakissa hiihdetään, jos lumitilanne sen vain sallii.
Munakunta

Jalostaja & Auran Sinappi

Turun kaupunki

Partiovaruste

vhoy.fi


ulkoilukauppa.com


Alareuna